This Million Dollar Toyota 2000GT Didn't Get A Shiny Garage

What you see here is a Toyota 2000GT getting fixed up in a Japanese shed.

The image was taken from a bus between Yokohoma and Haneda Airport and sent to Cink, Gawker Media's Hungarian-language news a gossip blog.

Chassis number MF10-10073 looked like this in 1992, and is sure worth a hell of a lot more today. While the garage might not look fancy enough for such a rare classic, a massive billboard above depicting the car is proof that they know what they're dealing with.

Advertisement

Our local man had this to say:

The place was full of cool modern Japanese and foreign sports cars, while this shed was at the back with this single car, getting fixed by a Japanese guy wearing the full protective set, including a hat with a neck shade.

Give me this and an LFA, than leave me alone.

Photo credit: Miklós Tallián

250 milliós autót barkácsolnak a japán fészerben

A rozsd√°s oszlop, a szem√©tkupac √©s a gaz m√∂g√∂tt egy Toyota 2000GT-n dolgozgat a szerelŇĎ. A fantasztikus sportkup√©t 1967-ben k√©sz√≠tette az akkor m√©g kis ezeket-azokat gy√°rt√≥ Toyota, √∂sszesen 337 darabot. Az aut√≥k ma bŇĎven egymilli√≥ doll√°r felett mennek el √°rver√©seken.

A képet Tallián Miklós készítette Tokióban Shin-Yokohama Station és Haneda közt a busz ablakából, így jellemezte a helyzetet:

Am√ļgy volt elŇĎtte egy menŇĎ modern (jap√°n √©s nem jap√°n) sportkocsikkal tele udvar, √©s a h√°tulj√°ban volt ez a f√©szer az egy darab aut√≥val, amit egy szab√°lyos munkaruh√°ba (incl. nyakv√©dŇĎs sapka) √∂lt√∂z√∂tt jap√°n m√≥kolt.

Itt a teljes kép, a fészer fölött az autót ábrázoló óriásplakáttal: